Favoriete huid producten

Vichy Eau Thermale Mineralisante
Dit is echt een wonder middel! Het is een bronwater spray, wat water bevat dat uit de Franse vulkanen komt met een heleboel voedende mineralen . Het werkt verkoelend en verzachtend op een geïrriteerde huid. Elke ochtend en avond sprayen is aan te raden.

nu voor € 7, 25 

Rio Rosa Mosqueta De huid herstellende eigenschappen van rozenbottel olie helpen om littekens te vervagen en verminderen fijne lijntjes op je gezicht. Ideaal dus voor als je rimpeltjes begint te zien. Het is helemaal natuurlijk en voelt heel fijn op je huid. Trekt snel in en voelt niet vet aan. Er is ook een dagcrème van en een oogcrème.

nu € 10,95

Himalayazout bevat 92% bruikbare mineralen en is dus 92 keer voedzamer dan normaal zeezout. Het zuivert  je huid en maakt deze weer PH Neutraal (ontzurend). Minimaal 1 keer per week een bad nemen doet wonderen!
Je huid hierna insmeren met olie is wel aan te raden, want het werkt ook een beetje uitdrogend.

nu € 6,50

Kokosolie kun je overal voor gebruiken en werkt tegen een heleboel kwalen, zoals huidschimmel, , droogte, rode plekjes, schilfers en oneffenheden. Het heeft een antibacteriële werking en werkt ontstekingsremmend. Je doet heel lang met een pot, en deze kost rond de 7 euro gemiddeld. De goedkope oplossing voor een mooie huid!


nu € 8,95

La Roche-Posay Dit merk is ideaal voor mensen met een erg gevoelige huid en zelfs als je snel allergisch kan reageren op producten. Ik heb een tijd een extreem gevoelige huid gehad dat niks kon verdragen, maar dit merk wel! Het werkt voedend, verzachtend en zelfs genezend! Mijn rode plekjes en branderig gevoel verdwenen na een week smeren. (In combinatie met de Vichy Eau Thermale Spray).

nu € 7,95

Zarqa is een heel fijn voor de probleem huid. Bij psoriasis of eczeem bijvoorbeeld valt het verlichtend. Deze olie is heel zacht en voedend en maakt je huid rustiger.

nu € 7,25