93263c2d4aae4cfd9cf21606cd6fb467.png

3c9f26f02c3ae2042ecef7d9e65c5a81.jpg

voedingsadvies-1.jpg

EIGEN ERVARING

Ik ben Julia en na mijn studie orthomoleculaire voedingsleer heb in 2016 Healing Foods opgericht.

 

In het verleden heb ik zelf veel last gehad van allerlei klachten die mij hinderden in mijn dagelijkse doen.

Ik was vermoeid, had last van PMS & PDS klachten en in periodes huid problemen.  Ik probeerde van alles want ik wilde voornamelijk van mijn vermoeidheid af. Door veel te lezen en zelf uit te proberen begon ik langzaam mijn voeding te veranderen. Daarnaast begon ik supplementen te gebruiken, om zo mijn voeding uitgebreider te krijgen. Ik ervoer wat de juiste voeding met je kan doen, en vond het heel interessant hier meer over te leren.

Mijn darmen werden veel rustiger, ik had geen opgeblazen gevoel meer, een betere concentratie en mijn huid trok bij. Mijn nagels en haar begonnen weer te groeien en ik kreeg weer energie en vooral zin om te gaan sporten. Dit was voor mij zo'n verademing, dat ik dit met  plezier vol wilde houden.

Ik eet nog steeds alles waar ik zin in heb, alleen nu eet ik de gezonde versie, met ingrediënten die mijn lichaam ondersteunen, en geen voedsel dat mijn lichaam belemmerd of ziek maakt. Dat is eigenlijk ook nog eens veeel lekkerder!

 

EEN GEZONDE LIFESTYLE

Om zo optimaal te kunnen leven is een gezonde lifestyle cruciaal. Het is belangrijk een patroon te vinden wat bij jou past en wat je de rest van je leven vol kan en WIL houden!

 

Geef en gun jezelf de tijd om dit te ontdekken, het is een belangrijke en fijne investering in je zelf, want je lichaam moet je immers de rest van je leven dragen.

Je zult je niet alleen fitter voelen, maar er ook fitter uit gaan zien. Van binnen en van buiten gezond!

 

Ik hoop dat ik jou kan helpen aan een energieker, gezonder en optimaal functionerend lichaam!

 

 

 

 

LiefsJulia-4.jpg